I LOVE POKé BOWL NIJMEGEN

I LOVE POKé BOWL NIJMEGEN Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 179 beoordelingen
16 aug 2019 om 18:57 Heerlijken sushi! Mooi op tijd heb 5 uur besteld en 6 uur was het er. Aanrader!
15 aug 2019 om 21:12 Super fijn dat je een kleinere portie kan bestellen. De sushi zelf was lekker, gefrituurde sushi was perfect warm! Echt een aanrader!
14 aug 2019 om 12:02 Dit is de 2e keer dat we hier bestelden en hebben zelfs een dag gewacht tot dat ze open waren want we wilden zo’n grote schaal. Helaas kregen we een kleinere met losse bakjes erbij. Sushi is heerlijk maar kan wel strakker gerold worden. Valt uit elkaar.
13 aug 2019 om 18:45 Bezorging duurde 1,5 uur, aangezien ze uit de grote stad naar een kleine naastgelegen dorpje moesten komen op een scootertje, maar de sushi was prima! Smaakte goed! Had nooit eerder online sushi besteld. Voor herhaling vatbaar. Wel prijzig!
11 aug 2019 om 20:12 Bezorging was eerder dan aangegeven (zou 60 minuten duren), dus op zich prima. Sushi voelde echter warm aan en smaakte niet vers.
8 aug 2019 om 3:48 Eten was erg lekker Bezorging waren er vlug, ondanks wat langere afstand
3 aug 2019 om 19:16 De bezorging was snel maar ik was verbaasd over de grootte van de pokebowl. Het was zo weinig, het leek net een kindermaat. En dat voor die prijs. Dat vind ik echt belachelijk.
27 jul 2019 om 21:14 Ruim een uur en een kwartier te laat, wel ivm overmacht maar communicatie en beloftes waren slecht.
18 jul 2019 om 21:18 Slechte sushi, viel uiteen en tonijn over tijd. Onbeleeft, te laat en beloftes voor extra's omdat bestelling te laat was nooit gekomen. Bestellen hier nooit meer
15 jul 2019 om 9:11 Bezorgen netjes zoals verzocht, via de app goed bij te houden. Bezorger vriendelijk. Onze eerste ervaring met I Love Poké Bowl, edamame vielen tegen. Te slap en gezoet? Sushi en Poké Bowl waren prima.